De geschiedenis van Banketbakkerij Jan de Groot

In 1938 richtte Jan de Groot senior (10-10-1911 tot 23-1-1978) samen met zijn vrouw Marie de Groot-van Gaal (3-4-1910 tot 29-5-1997) Banketbakkerij Jan de Groot op, gevestigd aan de Grobbedonkstraat in 's-Hertogenbosch. Hij zal later verhuizen naar de huidige locatie aan de Stationsweg waar hij de Bossche bol tot een groot succes heeft gemaakt.

In de beginjaren hielp het hele gezin mee. In de bakkerij werd Jan de Groot bijgestaan door zijn drie zoons Toine, Jan en Mario. Op 1 Mei 1974 wordt de inmiddels goed lopende zaak over gedragen aan Jan de Groot en José de Groot-van Ginkel. Mario blijft in de bakkerij werken en Toine opent zelf een banketbakkerij in Berkel-Enschot.

Per november 2002 is Banketbakkerij Jan de Groot overgegaan naar weer een volgende generatie. Jan de Groot (de zoon van Toine de Groot) neemt samen met Brigitte Verhaeg-De Groot (dochter van Jan en José de Groot) de bakkerij en lunchroom over.

Vandaag de dag zorgt een team van 50 enthousiaste medewerkers ervoor dat de kwaliteit, waar Banketbakkerij Jan de Groot groot door is geworden, gewaarborgd blijft. Kom gerust eens langs om in onze lunchroom een kop koffie te drinken met een echte Sjeklade Bol!

Website door www.cookin.nl